TAPAHTUMAKALENTERI 2023

vko 8 (20.-26.2.) talviloma, ei viikkokokouksia

24.-26.3. koko lippukunnan kevätretki

– sudenpennut la-su

– muut pe-su

1.-2.4. EA1 ensiapukurssi johtajille, ikäraja 15-v (aktiivisesti johtajatehtävissä toimille, esim. ryhmänjohtajat)


24.4. marssiharjoitukset kololla klo 17.30-18.30


7.5. Partioparaati, kokoontuminen kololla klo 12.00


3.-6.8. Koko lippukunnan kesäleiri Kunstenniemessä Rymättylässä

Meritähden purjehduskalenteri kesä 2023 julkaistaan toukokuussa

KenelleIlmoittautumislinkki (Kuksa)Lisätietoja

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Tapahtumiin ei saa saapua kipeänä tai vähän flunssaisena.

iltapurjehduksille ilmoittaudutaan vähintään kaksi arkipäivää ennen, viikonlopuille ja päiväpurjehduksille viikkoa ennen. Muihin tapahtumiin viimeinen ilmoittautumispäivä määritellään erikseen, tyypillisesti ilmoittautuminen päättyy 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa. Osaan tapahtumista on mahdollista jälki-ilmoittautua korotettuun hintaan. Jälki-ilmoittautumismahdollisuudesta kerrotaan erikseen tapahtuman infokirjeessä. Mikäli osallistumisen peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään täysi osallistumismaksu, ellei syynä ole sairaus.

Iltapurjehdukset ovat maksuttomia. Veneeseen otetaan 6 lasta kerrallaan. Lähtö on Heinänokan partiovenesatamasta (Heinänokantie 16, Turku) klo 18.00. Paluu rantaan 20.00. Peruutuksesta mahdollisimman nopeasti tieto meritahti@turuntahtitytot.fi.

Päiväpurjehduksille lähtö- ja paluuajat on merkattu kalenteriin. Päiväpurjehduksen hinta on 5 €. Päiväpurjehduksilla tarjoillaan lounas. Mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot kirjataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Viikonloppupurjehdukset ovat perjantaista (klo 18) sunnuntaihin (klo 15), ja ne maksavat 30 €. Ilmoitattehan riittävän tarkasti mahdolliset allergiat tai lääkitykset ”erityisruokavalio” ja ”lisätietoa” -kentissä. Jos viikonlopun peruu ilman lääkärintodistusta alle viikkoa ennen purjehdusta, lippukunta perii osallistumismaksun. Viikonloppupurjehdusten viimeinen ilmoittautumispäivä on aina viikkoa edeltävänä perjantaina, ja purjehdus ajetaan mikäli osallistujia on 2 tai enemmän. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen kuksa ei hyväksy ilmoittautumisia, mutta meritahti@turuntahtitytot.fi osoitteesta voi kysyä, lähteekö vene ja onko siellä vielä tilaa. Laitathan tällöin mailin otsikkoon purjehduksen päivämäärän ja viestiin selvästi lapsenne koko nimen.

Kaikki tapahtumat ja purjehdukset maksetaan lippukunnan tilille FI32 8000 1770 0895 56 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Viestikenttään tulee kirjata tapahtuman nimi, ajankohta ja osallistujan nimi. Tapahtumaan mukaan tuodaan kuitti tai kuvatosite maksusta.

Varusteet

Purjehdusten varustelista löytyy täältä. Muihin tapahtumiin lähetetään erillinen varustelista joko retkikirjeessä tai ilmoittautumisen jälkeen.