Toiminta

Sudenpentuja (1.-3. luokkalaiset) koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä sudenpennut(ät)turuntahtitytot.fi

Muiden ikäkausien osalta (4. luokkalaiset ja vanhemmat) voit ottaa yhteyttä lpkj(ät)turuntahtitytot.fi

Mukaan toimintaan voit tulla myös aikuisena!

Partio sopii kaikenikäisille ja sen voivat aloittaa ekaluokkalaiset ja sitä vanhemmat. Myös aikuisena voi tulla mukaan toimintaan! Partiotoiminta tarjoaa ympäri vuoden seikkailuja ja uusia taitoja kaikenikäisille. Meripartiotoiminnassa keskeinen osa toimintaa on merenkulku- ja purjehdustaitojen opettelu. Kesäisin koulutusaluksemme Meritähti onkin aktiivisesti käytössä.

Sudenpennut

ovat 7-10 -vuotiaita partiolaisia. He kokoustavat kololla kerran viikossa. Kokouksissa opetellaan uusia taitoja, leikitään ja suoritetaan taitomerkkejä. Sudenpennuille järjestetään syksyisin ja keväisin oma retki. Kesäisin sudenpennut pääsevät ilta- ja päiväpurjehduksille kokeilemaan talvella kokouksissa opittuja taitoja käytännössä.

Seikkailijat

ovat 10-12 -vuotiaita partiolaisia. Seikkailijat kokoontuvat viikoittain omissa vartioissaan ja harjoittelevat partiotaitoja. Seikkailijat osallistuvat retkille ja leireille ympäri vuoden. Kesällä seikkailijat pääsevät ilta- ja viikonloppupurjehduksille.

Tarpojat

ovat 12-15 -vuotiaita partiolaisia. Tarpojat kokoontuvat viikoittain kokoustamaan kololle ja osallistuvat ympäri vuoden retkille ja leireille. Kesäisin tarpojat pääsevät viikonloppu- ja matkapurjehduksille.

Samoajat

ovat 15-17 -vuotiaita partiolaisia.

Vaeltajat

ovat 18-22 -vuotiaita partiolaisia.

Aikuiset

ovat yli 22 -vuotiaita partiolaisia.

Tarkempaa tietoa eri ikäkausien toiminnasta saat Suomen Partiolaisten sivuilta