Koronavirus aiheuttaa muutoksia toimintaan

Hei Tähti-Tyttö ja huoltajat, Koronaviruksen vuoksi Suomen Partiolaiset on määrännyt kaiken partiotoiminnan tauolle ainakin 15.4. asti.

Tämä tarkoittaa Turun Tähti-Tyttöjen osalta sitä, että VIIKOTTAISET KOKOUKSET, RETKET JA MUUT TAPAHTUMAT ON PERUTTU ainakin 15.4. asti. Myös sudenpentujen retki 20.-22.3. ja lippukunnan kevätretki 27.-29.3. on peruttu. Myös ryhmien omat päiväretket jotka sijoittuvat kyseiselle aikavälille on peruttu.

Retkille ilmoittautuneille lähetetään ohjeet retkimaksun palautukseen liittyen. Lisäksi yli 500 hengen tapahtumat perutaan toukokuun loppuun valtioneuvoston määräyksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että Partioparaati sekä muut keskusjärjestön ja piirin järjestämät suuret tapahtumat ovat myös peruttuja. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan. 

Päätös partiotoiminnan jäädyttämiselle tehtiin sekä Suomen viranomaisten että partion maailmanjärjestö WOSMin suosituksesta.

Lisää voitte lukea SP:n tiedotteesta:

http://go.partio.fi/nl2/98iv/57j8r.html?m=AMYAABx8kRAAAci1-WgAAASFME4AAYCsKNgAnEhAAAxT7ABeakBUdglg9zdBQTKUnzX8DCW1UgAMWdw&b=5fa9b734&e=8d20b55e&x=qt1DL-Vyl3KwnAnr1uFaPJt-8hH1XND6PaodoYChHQA   

Vastaamme mielellämme kysymyksiin päätökseen liittyen.  

Partioterveisin, 

Katerina Saltychevlippukunnanjohtaja,

Turun Tähti-Tytöt