Sudenpentuasiaa: syksyn kokoukset & uudet sudenpennut

Sudenpentujen osalta Turun Tähti-Tyttöjen sudenpentulaumat kokoontuvat syksyllä tiistaisin klo 17-20 välillä. Tarkat kokousajat tarkentuvat myöhemmin kesän aikana ja päivittyvät sivuillemme.

Uudet ekaluokkalaiset ovat tervetulleita mukaan syksyn uuteen sudenpentulaumaan. Mukaan pääsee joko ilmoittamalla etukäteen lapsen nimen sähköpostitse osoitteeseen sudenpennut(ät)turuntahtitytot.fi tai saapumalla paikalle ensimmäisiin kokouksiin.

Myös toisen vuoden sudenpenturyhmässä (vuonna 2011 syntyneet) on tilaa uusille sudenpennuille.

Kokoukset alkavat viikko koulun aloituksen jälkeen eli viikolla 34. Syys-lokakuussa järjestetään uusien partiolaisten vanhemmille vanhempainilta/hetki jossa harrastuksesta, tarvittavista varusteista, jäsenmaksusta yms. kerrotaan enemmän ja mahdollisiin kysymyksiin saa viimeistään vastauksen silloin.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Terveisin,
sudenpentuvastaava, akela, Mari