Ulos koloilta!

Suomen partiolaisten tämän vuoden ohjelmapainotuksena on Ulos koloilta. Tavoitteena on, että jokainen partiolainen ja partioryhmä tekee mahdollisimman paljon ja erilaisia päivä- ja yöretkiä. Koloilta poistumisen myötä partiotoiminta muuttuu monipuolisemmaksi.

Ulos kololta voi lähteä kaikkina vuodenaikoina ja myös iltakokouksissa. Aina ei tarvitse lähteä pitkälle retkelle, vaan kololta voi poistua lähiympäristöönkin. Usein ei tarvita edes autoa, koska Föli-bussi kuljettaa moneen paikkaan. Tässä Näkinkenkien lauman testaamia vinkkejä kuluvalta toimintakaudelta:

– iltakokous ja uintia Uittamon uimarannalla

– onkiretki Littoisten järvelle (matkaa tehtiin tietenkin Föli-bussilla)

– yöretki Oriniemeen (Föli-bussi vie Oriniemeenkin)

– jäistä pelastamisen harjoittelua Vartiovuoren puistossa

– päiväretki Raision Haunisiin (tännekin pääsee Fölillä)

– yöretki Rymättylään

– iltakokous Katariinanlaaksossa suunnistuksen merkeissä

~ Näkinkenkien johtaja

Kuvia:


Sudenpennun piirtämä sarjakuva, jossa mennään retkelle föli-bussilla

Tikkupullan paistoa Oriniemen retkellä
Talviretki