90-vuotis juhlavastaanotto 23.3.2019

Hei,

Lippukuntamme Turun Tähti-Tytöt täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Juhlimme pyöreitä vuosiamme tänä vuonna monella eri tavalla. Partioparaati toukokuussa, sisarilta kesäleirillä elokuussa ja syksyn koloillat saavat kaikki mausteita juhlavuodesta.

Ensimmäinen ja näkyvin tapahtuma on lippukunnan 90-vuotisjuhlavastaanotto lauantaina 23.3. klo 12 – 15 kololla. Vastaanotolle on kutsuttu kaikkia lippukunnan ystäviä: muiden lippukuntien ja partiopiirin edustajat, taustayhteisöjen edustajat, Turun Kaupungin edustajia, lippukunnan vanhoja jäseniä jne. Toivoisimme kovasti myös, että kaikki lippukunnan nykyiset jäsenet perheineen tulisivat vastaanotolle juhlimaan lippukuntaa. Vastaanotolle voi saapua omaan tahtiin klo 12 – 15 ja viipyä sen aikaa kun haluaa. Tarjolla on kakkukahvit ja lapsille mehua, ja kololla on näytteillä valokuvia lippukunnan vaiheista.

Toivomme ilmoittautumisia oheisen Kuksa-linkin kautta, jotta osaamme varata kakkua sopivasti. Ilmoittaudu siis ja tule juhliin: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=25604

Tervetuloa!

Juhlatoimikunnan puolesta

Katja ”Kike” Auvinen