Merinovillasukat – varainkeruukampanja 5.3.2019 saakka

Tue Turun Tähti-Tyttöjen toimintaa – osta laadukkaat merinovillasukat pitämään varpaat lämpiminä purjehdus- ja retkeilykaudella!

Meripartiolippukunta Turun Tähti-Tytöt myy varainkeruutarkoituksella mustia 60% North Outdoor -merinovillasukkia. Varainkeruutempausten avulla mahdollistetaan laadukas partiotoiminta niin maalla kuin merelläkin.

Sukat myydään kahden parin paketeissa 15e/paketti. Kokoja on neljä (36/39, 40/42, 43/45, 45/47). Sukat tuottaa suomalainen PYKA Oy ja tuote on mulesointivapaa.

Tilaus lähetetään sähköpostiosoitteeseen katerina.saltychev@gmail.comviimeistään 5.3.2019. Tilaukseen tulee merkitä tilaajan nimi sekä tilattavien sukkapakettien määrä ja koot. Lisäksi sähköpostiin tulee liittää tosite maksusta (esimerkiksi näyttökuva). Sukat maksetaan lippukunnan tilille osoitteeseen FI32 8000 1770 0895 56. Viestiksi maksuun ”sukkatilaus 2019, ei-jäsen, etunimi sukunimi”. Sukkapaketit voi hakea Turun Tähti-Tyttöjen kololta (Kaskenkatu 10), kun ne ovat saapuneet. Lisätietoa tilanneille myöhemmin.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Turun Tähti-Tyttöjen jäsen voi olla yhteydessä myös omaan johtajaansa sekä kysellä omaa tilausohjetta kololta. Kololla on esillä myös mallipari sukista.

Katerina Saltychev

katerina.saltychev@gmail.com, puh. 0456248237